sâmbătă, 1 martie 2008

Ma iubesc viciile!

A mai trecut o saptamana.....cam repede ce'i drept...Daca ar fi sa o descriu intr-un cuvant, cel mai potrivit ar fi..."vicioasa"(saptamana, evident).
Incep cu viciile omniprezente....fumatul (mi-am cam afumat plamanii saptamana asta, dar sa presupunem ca asa ii "conserv" mai bine). Cafeaua (mai nou cu un strop...sau 2-3, pana la 50 de brandy) a fost a treia clasificata in Topul celor mai consumate lichide, dupa ceaiul verde si....viciul no.1!
Alcoolul....mno asta mirific lichid. Pretextele consumarii lui au fost, sa zicem, stressul de la munca, rata inflatiei, astenia de primavara dar mai ales el (nici nu-i bine a povesti prea multe, i-as da mult prea multa importanta). Cum "Clujul are suflet" si fiecare noapte iti deschide noi orizonturi de "asteptare", nu a fost foarte greu sa gasim locatii demne de destrabalare.
Istoria s-a repetat in fiecare seara....totul incepea cu "Hai sa mergem la o coffe cand iesim da la job" si se termina cu....."Ce-am facut aseara ca nu mai tin minte nimic!". Intre momentele astea cruciale se regaseau destainuirile intre fete (laitmotivele serii erau prietenii nostrii care nu ne iubesc), dansurile lascive pe scaune si pe mese, sesiunile de telefoane catre "aceia",exprimarea sentimentelor inecate in alcool prin saruturi "intre fete" cu sau fara participarea unor necunoscuti si spre final "gandul din al 13-lea ceas...hai acasa ca plange Pamfil ca iar l-am lasat singur".
Baietii astia.....scot ce-i mai rau din noi. Cartarescu ar fi avut un succes mai mare daca ar fi numit cartea sa "De ca stricam femeile...".
Destresarea alaturi de Bachus e destu de buna pe moment, dar asta pana a doua zi cand aspirina devine cel mai de incredere prieten...
Concluzia e simpla...dar cel mai probabil am s-o inteleg dupa noaptea asta :)

Niciun comentariu: